Kinderstad Heerlen voor een leuk dagje uit

Kinderstad Heerlen voor een leuk dagje uit

Heerlen is de perfecte bestemming voor een dagje uit vol plezier! In Kinderstad Heerlen vind je attracties, shows en leuke activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Lees verder om meer te weten te komen over wat je bij Kinderstad Heerlen mag verwachten en hoe je er het meeste uithaalt!

Wat is Kinderstad Heerlen?

In Heerlen is een dagje uit niet compleet zonder een bezoek aan Kinderstad. Dit is een uniek stadsdeel, speciaal ingericht voor kinderen. Er is van alles te doen in Kinderstad en er is genoeg te ontdekken. Van klimmen en klauteren tot spelen in het water, je kunt hier urenlang vermaakt worden.

De verschillende soorten activiteiten in Kinderstad Heerlen

In Kinderstad Heerlen kun je verschillende soorten activiteiten ondernemen. Zo kun je bijvoorbeeld in de attractieparken spelen, naar een museum gaan, of een boottocht maken. Ook kun je in Kinderstad Heerlen shoppen of lekker eten in één van de vele restaurants. Er is dus voor ieder wat wils!

Voordelen van een bezoek aan Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen is een unieke stad die speciaal is ontworpen voor kinderen. In deze stad kunnen kinderen veilig en vrij rondlopen en spelen. Er zijn verschillende activiteiten te doen in Kinderstad Heerlen, zoals het bezoeken van de dierentuin, het museum, of het klimpark. Ook zijn er vele restaurantjes waar je lekker kunt eten. Het is dus echt een plek waar je leuke dingen kunt doen met je kids!

Welke attracties zijn er in Kinderstad Heerlen?

In Kinderstad Heerlen zijn veel verschillende attracties te vinden. Zo is er de ‘Heksenketel’, een spannende achtbaan die door het bos gaat. Voor de allerkleinsten is er ‘De Kleine Reus’, een achtbaan die minder snel en hoog gaat. Ook leuk voor de kleintjes is ‘Het Spookhuis’. Hier worden ze niet bang gemaakt, maar kunnen ze wel genieten van de spooky sfeer.

Openingstijden en prijzen van Kinderstad Heerlen

Kinderstad Heerlen is een leuke plek om een dagje uit te gaan. Het is een plek waar je leuke dingen kan doen met je kinderen. Kinderstad Heerlen heeft verschillende openingstijden en prijzen voor de activiteiten die zij aanbieden.

De openingstijden van Kinderstad Heerlen zijn:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag en Zondag: 11:00 – 17:00

De prijzen van de activiteiten in Kinderstad Heerlen zijn:
– Entree kaartje (4 jaar en ouder): €12,50
– Entree kaartje (3 jaar en jonger): €6,25
– Parkeerkosten per auto: €2,00

Recent Comments

No comments to show.

Archives

Categories